БалканБалкан.Портал

Медојевиќ: Нема да има реконструкција на Владата на Црна Гора

Претседателот на Движењето за промени, Небојша Медојевиќ оцени дека нема да има реконструкција на Владата на Црна Гора и дека сегашната ситуација може да се реши само преку избори.

Back to top button
Close
Close