0_Македонија.ПорталПолитика

МВР е гарант за сите слободни избори од 2017 до денес, ВМРО-ДПМНЕ шири невистини

Во јавноста не е изнесен ниту еден доказа за наводно „координирано следење, малтретирање и селективно попречување на слободата на луѓе”, ниту дека Министерството за внатрешни работи на кој било начин е дел од таква операција. МВР нема креирано група на Вибер, демантираат од Министерството и додаваат оти ВМРО-ДПМНЕ шири невистини.

Back to top button
Close
Close