0_Магазин.ПорталСцена

Мајкл Кејн, сепак, не оди в пензија

Иако неодамна коментираше дека годинешниот „Најпродавани“ (Best Sellers) може да биде неговиот последен филм, британскиот глумец Мајкл Кејн за весникот „Варајети“ сега вели дека сѐ уште не планира да се пензионира. Имено, 88-годишникот во мигов има две понуди за нови филмови.

Back to top button
Close
Close