КултураКултура.Слајдер

Марјан Неќак добитник на специјалната награда на 6. Меѓународен фестивал „Јоакимфест“

Специјалната награда на градот Крагуевац на 16. меѓународен фестивал „Јоакимфест“ за извонреден музички концепт во претставата „Само глас“ во продукција на Македонскиот народен театар замина во рацете на Марјан Неќак.

Back to top button
Close
Close