0_Магазин.ПорталСцена

Марк Хармон ја напушти „Нејви“

По 18 сезони, Марк Хармон одлучи да ја напушти серијата „Нејви“ во која го глумеше ликот на Лерој Џетро Гибс. Тој, сепак, ќе продолжи да работи на серијата како извршен продуцент.

Back to top button
Close
Close