ЕвропаЕвропа.ПорталСвет.Слајдер

Луксембург ќе им дозволи на своите граѓани да одгледуваат канабис за лична употреба

Владата на Луксембург денеска соопшти дека ќе им дозволи на своите граѓани да одгледуваат канабис за лична употреба.

Back to top button
Close
Close