0_Магазин.ПорталВидеоПатувања

Лондонскиот новогодишен огномет откажан вторпат по ред

И покрај откажувањето на огнометот, Градскиот совет вети дека Новата година ќе биде „спектакуларна“. Прославата ќе се одржи на плоштадот Трафалгар, но други подробности засега не се соопштуваат.

Back to top button
Close
Close