0_Магазин.ПорталСцена

Ли Кертис e против борбата против стареење

Јас долго време сум застапник за природна убавина, главно затоа што имав обиди и грешки за другиот дел... Направив пластична операција - не функционираше. Ја мразев. Ме натера да се чувствувам полошо, рече таа за ирското Шоу на Лорен Кин.

Back to top button
Close
Close