Политички партии

Левица се залага за јавно, редовно и навремено објавување на сите планови и проекти донесени за Градот Скопје

Град Скопје во февруари оваа година склучил договор со маркетинг агенција „Њу момент њу идеас компани“ за подготовка и имплементација на промоција на кампањи за посебни проекти за активностите на град Скопје.

Back to top button
Close
Close