0_Web_АктуелноСветСвет.Слајдер

Лансирана сондата Луси кон Јупитер

Сондата Луси на НАСА денеска беше лансирана од Кејп Канаверал на Флорида во мисија на истражување на астероидите на Јупитер

Back to top button
Close
Close