Политика

Лани во Собранието донесени 65 закони, а годинава 175

Статистичките податоци за десеттиот мандат на Собранието, во период од 2020 до 2024 година, покажуваат дека од вкупно 52 пленарни седници, завршени се 33, а незавршени се 19.

Back to top button
Close
Close