0_Магазин.ПорталДом

Лава тече околу „чудотворна куќа“ на Ла Палма

Како што може да се види, лавата тече околу куќата во селото Ел Параисо (на македонски јазик: „Рај“). Зданието во тн. канарски стил ѝ припаѓа на пензионирана двојка од Данска.

Back to top button
Close
Close