0_Магазин.ПорталДом

Куќа во облик на брод

Уникатната зграда изгледа како „брод што излегува од земјата“. Дизајнирана е во „морнарски стил“ и однадвор и однатре, во имиџот на 1950-тите и 60-тите.

Back to top button
Close
Close