0_Магазин.ПорталВидеоДизајн

Кус историјат на корсетот

Корсетот го прославија и бројни холивудски ѕвезди, но сепак, првичната цел на корсетот не била жените да се чувствуваат удобно во него и причината не била модата...

Back to top button
Close
Close