Дописници МКДКултураКултура.Портал

КУД „Бајрам Шабани“ Куманово организатор на фестивалот „Балкан фест Куманово 2021“

Културно-уметничкото друштво „Бајрам Шабани“ од Куманово организира тридневен фестивал насловен „Балкан фест Куманово 2021“ на кој ќе настапат културно-уметнички друштва од повеќе држави од регионот, информира денеска претседателот на културно-уметничкото друштво, Дритон Рамадани.

Back to top button
Close
Close