0_Магазин.ПорталСцена

„Круна“ продолжува со контроверзиите и во петтата сезона

Во разговорот беа изнесени тврдења кои не одеа во прилог на кралското семејство, а потоа многумина го осудија интервјуто и го обвинија Башир дека интервјуто го обезбедил со измама.

Back to top button
Close
Close