0_Магазин.ПорталЗанимливости

Крокодил станал вегетариjанец

Крокодилот живее кај храмот „Анантапададманабхасвами“ речиси целиот свој живот, не напаѓа луѓе и јаде ориз, па тамошните жители веќе го сметаат за вегетаријанец.

Back to top button
Close
Close