0_Магазин.ПорталСемејство

Која е совршената разлика во годините меѓу децата?

Совршената разлика во возраста е мит! Без разлика колку време и грижи родителите ќе посветат на размислување за тоа кога да добијат уште едно дете, навистина нема единствен одговор на тоа. Децата со помала разлика имаат и предности и недостатоци, каков што е и случајот со децата со поголема разлика во годините.

Back to top button
Close
Close