Локални избори 2021Политички партии

Котлар: Пред училиштата и градинките ќе има Зона 30

Кандидатката за градоначалник на Општина Центар од ВМРО-ДПМНЕ Наташа Котлар вети дека ако биде избрана за следните четири години пред училиштата и градинките ќе воведе Зона 30, физички препреки на улиците, визуелна и светлосна сигнализација.

Back to top button
Close
Close