0_Web_Насловна-слајдерСветСвет.ПорталСвет.Слајдер

Коронавирусот го намали животниот век за 10 години

Докторка по биолошки науки и професорка на Факултетот за системска биологија на Универзитетот Џорџ Мејсон, Анча Баранова изјави дека главното сценарио за развој на пандемијата со Ковид-19 е трајно намалување на очекуваниот животен век за најмалку 10 години

Back to top button
Close
Close