КултураКултура.Портал

Концерт на Rush To Relax вечер во МКЦ

Во МКЦ вечерва ќе се одржи концерт на Rush to Relax, овој пат со четворочлена гитарска постава - Дамјан (вокал, гитара), Јан Цизеј (morvern) на бас гитара, Ерик Керпан (Long Dumb Voices) на гитара, и Васја Онич (ujma) на тапани, тројца музички фанатици од љубљанската инди сцена.

Back to top button
Close
Close