КултураКултура.Портал

Концерт на дувачкиот квинтет на ансамблот „КонТемпора“

Дувачкиот квинтет на Ансамблот за современа музика „КонТемпора“ вечер од 20 часот ќе одржи концерт во Музејот на македонската борба, на кој ќе гостува  пијанистката Огненка Герасимовска-Димитровска.

Back to top button
Close
Close