Дописници СветКултураКултура.Портал

Концерт на Владимир Лазаревски и Елена Дојчинова во КИЦ во Софија

Во присуство на претставници од културната и творечката сфера во Бугарија, во Културно -информативниот центар на Република Северна Македонија во Софија, се одржа концерт за обоа и флејта на Владимир Лазаревски и Елена Дојчинова.

Back to top button
Close
Close