КултураКултура.Портал

Концерт на „Ад Либитум“ во Музејот на македонската борба

На програмата на фестивалот „Златна лира“ во Музејот на македонската борба, вечерва со почеток од 20 часот е концертот на триото „Ад Либитум“ во состав на Силвана Чулева Атанасова - флејта, Лазар Соколов - кларинет и алт саксофон и Емилија Кабранова Филипова - пијано.

Back to top button
Close
Close