0_Web_АктуелноБизнисБизнис.ПорталБизнис.СлајдерЕкономија

Конференција за предизвиците и решенијата за развој на земјоделството и прехранбената индустрија во регионот

Конференција посветена на предизвиците и решенијата за развој на земјоделството и прехранбената индустрија во регионот ќе се одржи денеска во организација со М6 Едукативeн центар, во партнерство со Амбасадата на Република Италија во земјава.

Back to top button
Close
Close