Фотосервис

Конференција: „Да се избегне или да се дискутира? Контроверзни теми во училница?“

Конференција на тема „Да се избегне или да се дискутира? Контроверзни теми во училница?“ во организација на Здружението ЛЕАД и Институтот за човекови права.

Back to top button
Close
Close