КултураКултура.Портал

Конкурсот за најдобра необјавена поетска книга и доделување на наградата „Караманов 2021″

Центар за култура „Ацо Караманов“ Радовиш и Советот на 48 Караманови средби го распишаа Конкурсот за најдобра необјавена поетска книга и доделување на наградата „Караманов 2021″.

Back to top button
Close
Close