0_Македонија.ПорталДописници СветПолитика

Конгресот на локални и регионални власти на СЕ утре ќе расправа за спроведувањето на Европската повелба за локална автономија во Северна Македонија

Конгресот на локални и регионални власти на Советот на Европа, кој оваа недела заседава во Стразбур, утре ќе расправа по Извештајот за спроведувањето на Европската повелба за локална автономија од страна на Северна Македонија, јави дописникот на МИА.

Back to top button
Close
Close