0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталДописници СветПолитика

Расправа во Конгресот на локални и регионални власти на СЕ за спроведувањето на Европската повелба за локална автономија во земјава

Конгресот на локални и регионални власти на Советот на Европа, кој оваа недела заседава во Стразбур, утре ќе расправа по Извештајот за спроведувањето на Европската повелба за локална автономија од страна на Северна Македонија, јави дописникот на МИА.

Back to top button
Close
Close