0_Web_АктуелноОпштествоСпорт

Комисијата за родова еднаквост во спортот ќе ја презентира програмата за работа за 2022 година

Комисијата за родова еднаквост во спортот (КРЕС) денеска ќе ја претстави Програмата за работа за 2022 година, чии приоритети ќе придонесат кон креирање на родово-еднакви политики и родова стандардизација во спортските субјекти.

Back to top button
Close
Close