Посетете ја новата веб страна на МИА
ЕкономијаЛинк во живо

Ковачевски и Николовски во посета на компанијата „Метро“ (во живо)

Премиерот Димитар Ковачевски заедно со министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски и директорот на АФПЗРР Никица Бачовски во посета на компанијата Метро.

Скопје, 23 јануари 2023 (МИА) – Премиерот Димитар Ковачевски заедно со министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски и директорот на АФПЗРР Никица Бачовски во посета на компанијата Метро.

Back to top button
Close
Close