БалканБалкан.ПорталСвет.Слајдер

Кипар поништи 45 „златни пасоши“

Кипарските власти соопштија дека поништиле пасоши на 45 лица, кои добиле државјанство со укинатата инвестициска програма, која беше во сила повеќе од 10 години до 2020 година

Back to top button
Close
Close