Дописници МКДЛокални избори 2021Политички партии

Кандидатите за градоначалник на Охрид го потпишаа Кодексот за фер и демократски избори

Кандидатите за градоначалник на Охрид денеска го потпишаа Кодексот за фер и демократски избори, закажани за 17 октомври.

Back to top button
Close
Close