Локални избори 2021Политички партии

Кампањата за локалните избори ДУИ ќе ја почне и заврши во Гостивар

Демократската унија за интеграција (ДУИ) утре ќе ја почне од Гостивар кампањата за Локалните избори 2021 закажани за 17 октомври, и ќе ја заврши исто така во Гостивар.

Back to top button
Close
Close