0_Магазин.ПорталСемејство

Како енергетските пијалаци влијаат врз бременоста?

Енергетските пијалаци се популарни затоа што, како што се верува - ја зајакнуваат концентрацијата. Сепак, бремените жени и доилките не треба да ги пијат овие напитоци, поради можни негативни последици.

Back to top button
Close
Close