0_Магазин.ПорталПатувања

Кабарето „Крејзи хорс“ повторно отворено

Бројот на посетители ќе биде ограничен на 220, наместо досегашните 240 гости. Кабарето ќе биде отворено со претставата „Целосно лудо“ на кореографот Филип Деклуфе.

Back to top button
Close
Close