НекатегоризираноСветСвет.ПорталСвет.Слајдер

Истражување: Денешните деца ќе преживеат поголеми природни катастрофи во споредба со нивните дедовци

Децата ширум светот ќе доживеат повеќе горештини, поплави и суши во животот отколку нивните баби и дедовци, се наведува во студијата на организацијата Спасете ги децата (Save The Children)

Back to top button
Close
Close