БизнисБизнис.ПорталМКДОпштество

Истекува повикот „RISE“ за идеи за социјален бизнис и желба за учење

Истекува повикот за проектот „RISE“ кој се спроведува во регионот на Западен Балкан со цел да им понуди на младите луѓе програма преку која тие ќе ги развијат своите идеи, почнувајќи и од нула

Back to top button
Close
Close