0_Македонија.ПорталКултураКултура.ПорталОпштество

Иран и Северна Македонија ќе соработуваат во културата, економијата и политиката

Културата, економијата и политичката соработка беа дел од темите за кои разговараа Сејед Мохамед Џавид Расули, амбасадор на Исламската Република Иран во нашата држава и министерката за култура Ирена Стефоска.

Back to top button
Close
Close