СветСвет.ПорталСвет.Слајдер

Иран го одби пристапот на американските инспектори до нуклеарниот комплекс во Карај

Иран денеска го отфрли повикот на САД да им дозволи на инспекторите на Обединетите нации пристап до нуклеарниот комплекс во иранскиот град Карај.

Back to top button
Close
Close