0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталБизнисБизнис.ПорталЕкономија

Инфосесија за процесот на аплицирање за предлог-проекти од заинтересирани страни од Западен Балкан

Двочасовна инфосесија за процесот на аплицирање за предлог-проекти од заинтересирани страни од Западен Балкан ќе се одржи денеска во амфитеатарот на Министерството за надворешни работи.

Back to top button
Close
Close