КултураКултура.Портал

Интернационалното жири на 42. издание на ИФФК „Браќа Манаки“ ќе биде предводено од Суки Меденчевиќ

Во жирито се и Филип Бергсон, филмски критичар од Велика Британија, Вим Ванaкер, познат белгиски режисер, Соња Просенц, продуцент од Словенија и Димо Попов, член на Македонското друштво на кинематографери, но и на Турското друштво на кинематографери.

Back to top button
Close
Close