Линк во живо

Изјави на премиерот Ковачевски и министерот Сали (во живо)

Скопје, 14 мај 2022

Скопје, 14 мај 2022

Изјави на премиерот Димитар Ковачевски и министерот за здравство Беким Сали.

Back to top button
Close
Close