Политика

Изјави на премиерите Ковачевски и Брнабиќ (во живо)

Изјави на премиерите на Северна Македонија и Србија, Димитар Ковачевски и Ана Брнабиќ на Регионалниот самит во организација на Македонија2025.

Скопје, 18 мај 2022 (МИА) – Изјави на премиерите на Северна Македонија и Србија, Димитар Ковачевски и Ана Брнабиќ на Регионалниот самит во организација на Македонија 2025.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close