ЕкономијаЛинк во живо

Изјави на министрите Крешник Бектеши и Насер Нуредини (во живо)

Изјави на министрите за економија и за животна средина и просторно планирање, Крешник Бектеши и Насер Нуредини и директорот на АД ЕЛЕМ Турс, Адем Авзиу по извршениот увид во активностите за модернизација на ски-центарот „Попова Шапка“.

Тетово, 8 декември 2021 (МИА) – Изјави на министрите за економија и за животна средина и просторно планирање, Крешник Бектеши и Насер Нуредини и директорот на АД ЕЛЕМ Турс, Адем Авзиу по извршениот увид во активностите за модернизација на ски-центарот „Попова Шапка“.

 

Back to top button
Close
Close