Политика

Изјава на претседателот Стево Пендаровски (во живо)

Изјава на претседателот Стево Пендаровски по седницата на Советот за безбедност на кој ќе се разгледуваше модифицираниот предлог на француското претседателство со ЕУ за почеток на пристапните преговори на Република Северна Македонија со Европската Унија.

Скопје, 3 јули 2022 (МИА) – Изјава на претседателот Стево Пендаровски по седницата на Советот за безбедност на кој се разгледуваше модифицираниот предлог на француското претседателство со ЕУ за почеток на пристапните преговори на Република Северна Македонија со Европската Унија.

Таг
Back to top button
Close
Close