Посетете ја новата веб страна на МИА
Линк во живоПолитика

Изјава на претседателот Пендаровски по седницата на Советот за безбедност (во живо)

Изјава на претседателот Стево Пендаровски по седницата на Советот за безбедност.

Скопје, 23 јануари 2023 (МИА) – Изјава на претседателот Стево Пендаровски по седницата на Советот за безбедност.

Back to top button
Close
Close