Некатегоризирано

Изјава на министерот за надворешни работи Бујар Османи (во живо)

Изјава на министерот за надворешни работи Бујар Османи.

Скопје, 25 мај 2022 (МИА) – Изјава на министерот за надворешни работи Бујар Османи.

Back to top button
Close
Close