ЕкономијаЛинк во живо

Изјава на министерот за земјоделство Љупчо Николовски (во живо)

Изјава на министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски.

Скопје, 17 мај 2022 (МИА) – Изјава на министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски.

Back to top button
Close
Close