Општество

Изјава на министерот за здравство Беким Сали (во живо)

Изјава на министерот за здравство Беким Сали кој денеска се вакцинира со трета доза вакцина против коронавирус, во рамки на заедничката акција со студентите на Медицински, Стоматолошки и Фармацевтски факултет.

Скопје, 28 јануари 2022 (МИА) – Изјава на министерот за здравство Беким Сали кој денеска се вакцинира со трета доза вакцина против коронавирус, во рамки на заедничката акција со студентите на Медицински, Стоматолошки и Фармацевтски факултет.

Back to top button
Close
Close